Mechaul Oy LIIKKUVAT VAAKALAITTEET
Ravas RAVAS on hollantilaisen Ravas Europe b.v.:n tuotemerkki. Yritys on keskittynyt liikkuviin vaakalaitteisiin antaen liikkuvuuden edut hyödynnettäväksenne kattavammin kuin kukaan toinen.
Tärkeimpien RAVAS trukkivaakamallien kokoonpano tapahtuu Mechaul Oy:n toimesta Riihimäellä. RAVAS tuoteperhe on voittamaton sekä käyttöalueiden laajuudessa että syvyydessä, sisältäen kaiken; punnitsevista haarukkavaunuista, tukipyörätrukkien vaakalaitteista ja trukkivaakalaitteista, vaakapalkkeihin, siltavaakoihin ja ajoneuvokohtaisiin vaakalaitteisiin. Tämä ainutlaatuinen vaihtoehtojen määrä mahdollistaa oikean ratkaisun löytymisen juuri teidän yrityksenne punnitustarpeisiin.  Lisää...
pitkavaliviiva.gif (175 bytes)
pitkavaliviiva.gif (175 bytes)
...jatkuu sivun yläosasta

Tämä on valintaa ilman kompromissia, erityisesti laadusta puhuttaessa. RAVAS tuotteita ei ainoastaan ole suunniteltu kestämään liikkuvien vaakojen raskaissa käyttökohteissa, ne myös vaativat erinomaisen vähän ylläpitoa. Pitkällä tähtäimellä juuri rakenteellisten yksityiskohtien tuoma kestävyys tuottaa investoinnillenne parhaan tuoton.

Laaja tuoteperhe. Tinkimätön laatu. Asiakkaaseen sitoutuminen ja tulossuuntautunut ajattelu. Tämän kivijalan ympärille on RAVAS rakentanut toimintansa ja saavuttanut asemansa innovatiivisena markkinajohtajana Euroopassa. Seuraavat esimerkit antavat teille runsaan annoksen pureskeltavaa ja pohdittavaa, ja ehkä seuraavaksi te annatte meille mahdollisuuden näyttää miten maineemme on ansaittu.

pitkavaliviiva.gif (175 bytes)
www.mechaul.com > vaakalaitteet > liikkuvat vaakalaitteet