Mechaul Oy VAAKALAITTEET PROSESSITEOLLISUUDELLE
www.mechaul.com > vaakalaitteet > vaakalaitteet prosessiteollisuudelle

Lähetä sähköpostia

Tuotteet ja niiden ympärille rakentuva palvelukokonaisuus perustuu Mechaul Oy:n ja Englantilaisen Nova Weigh Ltd:n erityisosaamiseen prosessipunnituksista. Käytämme vaakalaitteissa parhaita, lukuisissa kohteissa testattuja komponentteja alan parhailta ulkomaisilta ja kotimaisilta toimittajilta.

pitkavaliviiva.gif (175 bytes)

SÄILIÖPUNNITUS
Säiliöpunnitus Hopperi, tankki, siilo, sekoittaja tai reaktori - Loadmount tai TankMount valikoimasta löytyy tehtävään suunniteltu ratkaisu.

suurenna kuva
suurenna kuva

PUNNITUS INSTRUMENTIT
Punnitus instrumentit Instrumenttiperheestä oikea ratkaisu käyttökohteen tarpeisiin

suurenna kuva
suurenna kuva

Nova Weigh komponenteista säiliöpunnitukseen löytyy kaikki ne ominaisuudet joita voit odottaa johtavalta toimittajalta. Lisänä toimittajan pitkä kokemus säiliöpunnituksesta. Kuormankannattimet on suunniteltu osaltaan ratkaisemaan säiliöpunnituksen ongelmia. Kannattimien etuja ovat helppo asennettavuus ja erinomainen punnitustarkkuus kenttäolosuhteissa. Nova Weigh tarjoaa valikoiman suorituskykyisiä laitteita, jotka täyttävät viimeisimmät CE määräykset. Punnituslähettimet ja näyttölaitteet analogisella, digitaalisella (RS232, 485 ja 422), Modbus ja Profibus valmiuksilla. Helposti liitettävissä valvontajärjestelmiin. Vakaushyväksytyt mallit 10000:een jakoväliin asti. Näytöt näppäimistöllä manuaaliselle tiedonsyötölle tai viivakoodinlukulaitteet nopeaan ja luotettavaan tietonsyöttöön. Vaakainstrumentit sisäänrakennetulla logiigalla ja omalla ohjelmointi-kielellä. Täysipainoista hallintaa tai annosteluratkaisut yhdellä instrumentilla.

pitkavaliviiva.gif (175 bytes)

TASOVAA`AT
Tasovaa'at Tasovaa´at, siltavaa´at, upotetut, erikoismatalat tai U-palkistot

suurenna kuva
suurenna kuva
suurenna kuva

EX-TILOJEN VAAKALAITTEET
Ex-tilojen vaakalaitteet
exlogo.gif (1720 bytes)
Toimivuus ja turvallisuus yhdistettynä. Luonnostaan vaarattomat näyttölaitteet ja käyttäjäliittymät mahdollistavat punnituksen ja valvonnan myös räjähdysvaarallisissa olosuhteissa.

suurenna kuva
suurenna kuva

· Tilaluokat 0, 1 ja 2
· Syttymisryhmät T1-T6
· Räjähdysryhmät
     IIA, IIB ja IIC

Tasovaa´at 1 kg- 500 kg. Ruostumatonta terästä ja pesunkestävät. Siltavaa´at ja upotetut lavavaa´at 100 kg - 10000 kg. Helppokäyttöisyyttä ajorampeilla tai ilman. U-palkistot 300 kg - 3000 kg. Käytännöllisyyttä kuorma-lavojen ja konttien punnituksessa. Tilojen räjähdysvaarallisuus tarkoitti aikaisemmin rajoitettuja mahdollisuuksia punnitukseen ja valvontaan. Nova Weigh tuoteperhe tarjoaa EEX i ja EEX d ratkaisut sisältäen kaiken yksinkertaisesta näyttölaitteesta graafisiin käyttäjäliittymiin.

pitkavaliviiva.gif (175 bytes)

ANNOSTELUJÄRJESTELMÄT
Annostelujärjestelmät Joustavaa valvontaa kasvamaan yhdessä prosessinne tarpeiden kanssa

suurenna kuva

KÄYTTÖKOHDE NEUVONTA
Käyttökohdeneuvonta Ylimääräinen lisä valitessasi Nova Weigh:n

suurenna kuva

Annostelujärjestelmät voivat kasvaa yksinkertaisesta aloituksesta käyttäjän tarpeiden mukana. Juuri siksi Nova Weigh PROBATCH tuotteet ovat skaalattavissa yksittäisasemista kontrollereiden verkoksi. SCADA toimivuus ja mahdollisuus jakaa tiedostot toisen järjestelmän kanssa tekevät PROBATCH:stä nykyaikaisen ratkaisun lukuisiin annostelun ja valvonnan vaatimuksiin. Hyvä vaakalaitteisto vaatii yksityiskohtia kuten käyttökohde osaamista ja neuvontaa. Parhaan tuloksen saavuttaminen vaatii oikein valitut komponentit ja asiantuntevan asennuksen. Valitessasi Nova Weigh -tuotteet saat käyttöösi mekaniikka-, elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelun ammattilaiset.
pitkavaliviiva.gif (175 bytes)
www.mechaul.com > vaakalaitteet > vaakalaitteet prosessiteollisuudelle